Photo Books/Photo Albums

220x220mm

Формат:

Својства

Внатрешни страни:

- 300гр сјаен трослојно коутиран кунструк

- двострано mirror like gloss UV лакирање


Корица:

- 170гр трослојно коутиран кунструк

- еднострана мат или сјајна ламинација

- каширање на 1.2мм сива лепенка

- сунѓер за меѓуслој за ексклузивност на корицата

- форзец од црна 100грамска хартија

- шиење и лепење


Материјал:

- Ultra HD 2400x2400dpi резолуција за совршено   отпечатени најфини детали.

- Двострано печатење.

- Неограничен колоритет.

- Совршено отпечатени фотографии

Печат:

- Графичко обликување према веќе постоечки   темплејти

Подарок:

36, 48, 64 или 72 страни

Обем:

Кликнете на сликата за preview

Параметри за креирање “custom made” дизајн:


- димензија: 220х220mm

- обем: 32, 48, 64 или 72 страни + корица

- 3мм обрез (bleed) од сите страни

- фотографии во CMYK колор модел

- PDF документ со поединечни страни не спредови.


Ако се одлучите за сопствен дизајн, пратете PDF фајл во принт верзија преку некој од следните сервери:


www.sendspace.com или www.wetransfer.com

Kids Photo Book

Models Portfolio Book

НАСКОРО…НАСКОРО…НАСКОРО

Ценовник:

Наведените цени се со пресметан ДДВ

БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА

низ цела Македонија

Упатство за испраќање на фотографии:1.јpg, 2.јpg, 3.јpg 3a.jpg…. и.т.н.

Доколку сакате сами да го направите дизајнот, симнете го следниот темплејт

Инфо:

Фото албумите (фото букови) се одличен начин на зачувување на вашите спомени. Без оглед на тоа дали станува збор за албум со свадбени фотографии, книга со фотографии од вашето новороденче, забавни книги со фотографии од вашите школски денови или авантуристички албум со фотографии од вашите патувања.


Уникатната изработка, совршениот колор отпечаток и mirror like gloss финишинг, се извонреден подарок за посебни пригоди и одличен начин да ги сочувате вашите спомени близу до вас.


Рајко Жинзифов 50

1000, Скопје, Македонија


                

++ 389 (2) 321 77 00


           

data@polyesterday.com.mk

Следете не на Twitter Нашата facebook страница Додадете не во кругот на Google + Конектирајте се преку LinkedIn Пронајдете не на мапа Полиестердеј на You Tube


 Полиестердеј © 2011, Сите права задржани.

En Mk
Специјални понуди