Идентификациски картици

Побарај понуда

85x55мм

Формат:

Својства

300гр трослојна хартија, 300гр хартија, DuraGo тврдопресуван пластичен филм.

Матeријал:

Еднострано или двострано колор печатење, генерирање и печатење на променливи податоци за неограничен влез на полиња (вклучувајќи и бар кодови)

Печат:

250 микронско сјајно ламинирање, сечење по раб

Завршна обработка:


Рајко Жинзифов 50

1000, Скопје, Македонија


                

++ 389 (2) 321 77 00


           

data@polyesterday.com.mk

Следете не на Twitter Нашата facebook страница Додадете не во кругот на Google + Конектирајте се преку LinkedIn Пронајдете не на мапа Полиестердеј на You Tube


 Полиестердеј © 2011, Сите права задржани.

En Mk
Специјални понуди